Kunst 2 Go. . . . olieverfschilderijen en pastels

Opmerking vooraf: De foto's op de site zijn slechts een indicatie van hoe een werk is, Immers een olieverf doek van 1m50 bij 1m waar de verf mooi dik op zit dat is helaas op een foto niet te "pakken". Ook de kleuren en de uitstraling die een werk heeft gaat helaas verloren. Bij sommige werken zie je een foto van het werk hangend in een kamer, dan heb je al een iets beter beeld. Mocht je na het zien van wat ik maak interesse hebben kom dan eens bij mij thuis kijken. Onder contact kan je mij een berichtje sturen.


Iets over mijzelf:
Mijn naam is John. In mijn vrije tijd maak ik allerlei kunstwerken; van klassieke olieverfschilderijen tot moderne abstracte doeken in olieverf.  Daarnaast maak ik pasteltekeningen en schrijf ik boeken. Voldoende te doen dus.
De meeste schilderijen die ik laat zien zijn te koop, de prijs is staat onder de werken. Naast mijn vrije werk maak ik werk in opdracht, van u wellicht? U vertelt wat u wilt zien, en ik vertaal dat creatief in een schilderij. Op deze manier zijn al verschillende werkstukken ontstaan waar de opdrachtgevers elke dag met plezier naar kijken.


Ik schilder al vanaf mijn 20e jaar met olieverf, daarvoor bestond mijn werk vooral uit tekeningen en schilderijen met acrylverf. Na het ontdekken van de olieverf was ik verkocht. Mijn voorkeur destijds bestond uit klassieke beelden, gemaakt op linnen met olieverf. Voor mij is het de mooiste blijk van waardering als mensen mijn doeken kopen en in hun huis ophangen. Daarom ging ik al snel naar kunstbeurzen om daar mijn werk te tonen. Daarna hing mijn werk op diverse tentoonstellingen in kantoren, winkels, ziekenhuizen en zorgcentra. Momenteel houd ik me graag bezig met het verzinnen en maken van nieuw werk waaronder abstracte olieverfdoeken. Via deze website is een nieuwe mogelijkheid ontstaan om dit werk aan de wereld te tonen. Bevalt het u? Laat even een berichtje achter via de contact pagina. En zoek gerust contact met mij als u iets wilt vragen of iets kwijt wilt.


Op alle hier gepubliceerde foto's berust copyright.
Niets uit deze website mag worden vermenigvuldigd, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand of overgebracht, in welke vorm of op welke manier dan ook, elektronisch, mechanisch, via fotokopie, opname of anderszins, zonder de voorafgaande toestemming van John.